onsdag 7. desember 2011

Motorsag må til.

Vi har hatt en fornying av uteområdet. Endelig en motorsag å holde i og få gjort noe med trær!! Det rensker ikke bare opp ute i hagen, men det gjør noe med kroppen å få brukt energi og krefter. Det er nok hodearbeid.
Oliventrærne trengte å kuttes. En god nabo til kontoret ble spurt til råds om når riktig tid var. Alt vokser så utrolig mye her nede bare det er vann nok. Fuglene spiser oliven, kjernene faller ned sammen med tørre blader og skaffer oss arbeid med å sope. Nå skulle det skje.

Ferdig resultat. Nye greiner vil vokse ut og de må holdes i passelig høyde.

2 stk container hardstappet med greiner og annet hageavfall, ble kjørt vekk. Tilbake er et lyst, rent og trivelig uteområde. Nå venter vi bare på kommunen som har ansvar for trær som står på fortauet. De skal gjøre det samme med noen nøttetrær som er altfor store og som samler utrolig med fugler som skiter inngangsparti og gate full. Men ikke alle kyprioter kommer den dag de saler hesten. Altfor mange avtaler er gjort; "Kommer mandag ", men ingenting skjer og vi lurer på hvilken måned eller år som var ment.

Juleforberedelser har det vært her nå lenge. Nisser henger på husveggene, lysdekorasjoner i rundkjøringer, over gatene og selvsagt i alle butikker. Lys blinker. Alt er nå innrettet mot julefeiring. Bare snøen mangler..
Lysdekorasjon i gaten med blinkende nisse og slede.

Budsjettarbeid opptar oss ellers. Mange detaljer skal på plass. Vi kan ikke bruke mer penger eller ha mer aktivitet enn de ressurser vi rår over. Men vi drømmer om mer fordi behovene er så store.
Besøk fra Sverige har vi og flere kommer til helgen. Utenom budsjetter blir det også produksjons- og overordnet regionsplaner som skal få fokus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar