fredag 18. mai 2012

17. mai


Nasjonaldag og Kristi Himmelfartsdag samtidig er vel verdt å markere. Dagen ble markert med å vise direktesendinger fra Norge, musikk, norsk flagg og is. Vi sang selvsagt også nasjonalsangen. Dagen ble avsluttet med en topptur med norsk flagg i ryggsekken om ettermiddagen. På kvelden kom celle-gruppen til vår leilighet. Det ble en flott dag.
På Kypros er det neste torsdag som er himmelfartsdag fordi den ortodokse påsken var ei uke seinere enn vår feiring.
I løpet av dagen kom det en ung svensk familie på besøk for å se og få informasjon. De kom fra nord i Sverige og da de reiste på ferien, lå det en halvmeter med snø på plenen. Temperaturen er for tiden stabil på ca 25-30 grader, så kontrasten er stor.

692 meter over havet og Limassol med norsk flagg i sekken.
I mange år har et dataselskap i Larnaca sørget for en del av våre tekniske behov. De betjente flere enn oss. Nå er de i ferd å legge ned kontoret på øya og overfører all virksomhet til England. I den forbindelse er PC-er og lydmaterialer som tilhørte oss, hentet til vårt kontor. Vi skal sortere og digitalisere gamle innspillinger i elektroniske arkiv for å kunne ta vare på historisk materiale. Vår snekker-volontør har bygget om maskinrommet slik at alt skal få sin plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar