torsdag 25. desember 2014

Avslutning av 2014.

Det er midt i jula. Vi kikker ut og ser hvit natur. Da vi forlot Kypros på søndag, var det fra ei grønn øy. Regntiden som nå har startet, gjør at landskapet forandrer seg fra tørr "ørken" til frodig, graskledde marker. Vinteren gir liv og mat til dyr som igjen er viktig for menneskene som bor der. Så forskjellig er Europa fra nord til sør.


Noen av personalet på avslutningsfesten.

Det ble julefest og avslutningsfest for året i forrige uke. Alle var invitert av personale med familie samt en del venner og andre samarbeidspartnere. Det var god mat, leker, sang og fellesskap.


Det gjelder å mate den andre med bind for øynene. Mye søl, men gøy.


Vi måtte ha et bilde sammen med disse gode venner.
Dette paret er i starten av et nytt prosjekt som vi er involvert med.

Lørdag ryddet og vasket vi. Vi pakket sammen de siste personlige eiendeler og nå er leiligheten klar for neste lederpar som kommer flyttende i januar -15. Det har vært over 4 år med utfordringer, spennende oppgaver og mest av alt så mange mennesker vi er blitt kjent med. Alt dette har satt et stempel på oss og livet blir ikke det samme som før. Vi kommer til å fortsette med kontakt og støtte fra Norge til noen av de partnerne vi har vært involvert med. Neste utfordring er å tilpasse oss hjemme igjen.


Rania og Marinos med "vår" Electra.
Ny baby, Natalia
Så hadde vi avskjed med våre naboer og husvert.
 

Vår husvert som bad oss ut på fiske-
middag. 

Dette vil bli siste innlegg på denne 4 år lange blogg. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar