lørdag 29. oktober 2011

Pass på nebbet ditt

Pelikan på svømmetur sammen med turister..
Det fins en hel del flamingoer i saltsjøen nær Limassol. Det har jeg blogget om før. Men det er også noen pelikaner. Og noen av dem er blitt ganske tamme. Vår nærmeste badeplass hadde besøk av en av disse. Pelikanen svømte i lag med folk. Bare man ikke var for nær, gikk det bra. Nebbet er stort og ser egentlig klosset ut. Denne typen har nebb med mange farger. Det ser for tungt ut men gjør nok nytten når fisk og sjødyr skal fanges.
Fin fugl i denne vinkel og i sjøen.
Etter svømmeturen ble det dans og forsøk på å tørke opp på et av campingbordene.

Vi hadde personalmøte i uka som gikk. Alle får anledning til å fortelle om det de holder på med og som er viktig for de andre å vite. Det ble mange spørsmål og nyttig felles informasjon ble gitt. Dette er med og bygger teamet. Selv om vi har ulike oppgaver, er den enkeltes oppgave viktig for at arbeidet som helthet skal fungere etter styrets visjoner og mål.
En ny ting som nå skjer, er at web-radioen og våre kortbølgeprogram kjøres sammen i samme system. Dette gir mange fortrinn. Så langt vi vet i dag, er IBRA nå først ute med denne tekniske løsningen. Våre data- og radiofolk har jobbet på spreng denne uka for å klargjøre alt til de nye frekvenser som begynner neste uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar