mandag 28. juli 2014

Troodos Camp

Det er arrangert 4 dagers camping i fjellene. I 1900 mho har flere familier og andre ligget i enkle telt, hatt fellesskap, undervisning, lek og stillhet. Vi tok turen opp søndag. Vi var 3 biler, en norsk, en egyptisk og en marrokansk "bil" + en familie fra Syria. I leiren var mange nasjoner representert. De yngste ville være lengst mulig i disse gode omgivelser. Det må betyr at trivselen har vært høy.

Teltleir blant furu trærne.


Enkle senger og forhold. Men så er dette friluftsliv.

Stor trær gir unik lekeplass

Lek og moro.



En stol midt i skogen er en god plass for refleksjon, stillhet og ettertanke.

Libanon, Egypt, Kuwait og Norge.
I tillegg var Iran, Marokko og Syria representert av de arabiske landene.

Syria synes glemt i nyheter for tiden. Men det skjer fortsatt dramatiske krigshendelser. Fredag ble 50 militære drept av opprørere som kom seg over fra Irak og inntok en by. Syrerne flykter. De prøver å komme seg i trygghet hvor det er mulig. Vår deltaker og medpassasjer fortalte om hvordan det var å leve i Damaskus og oppleve at krigen kom til deres dør. Da ble livet for hardt og utrygt for familien og de var den siste familien som fikk visa til Kypros. Nå klarer ikke øya ta imot flere.

Vi fikk tid lørdag ettermiddag til avkobling på stranda. Men det blåser for tiden ganske mye. Likevel er det varmt og vannet er lunka.


Det er bra ved havet i sommertiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar