torsdag 31. juli 2014

Det vil komme noe bedre

På vår morgensamling i dag før feriemåneden august starter, snakket vi om krigene, terroren og uroen som foregår. Vi følger nyheter, får meldinger fra partnere og lyttere. I sum er alle lei seg over drapene som skjer. Hvorfor all denne lidelsen? Er svaret enkelt eller er det mer komplekst enn vi kan fatte?
Ut av dette som skjer, må det komme noe bedre. Når vet vi jo ikke. Men vi tenkte også at det onde vil avsløres og at mange vil vende seg bort fra falsk lære, drap, trusler, terror og vende seg mot Guds kjærlighet.  Mest av alt trenger barn og voksne å bli elsket og kjenne seg verdsatt og oppleve fred og trygghet.

Vi har hatt besøk fra Kuwait denne uka. I det landet er det ikke uro men tomheten blant alle som har mer enn nok penger, er et stort problem. Kjedsomhet i et hett område, mest sand og lite muligheter for aktive liv, gjør at man shopper for å ha noe å bruke tid og penger på. En av våre partnere har fått dette lagt på seg som et kall og lager program rettet mot denne gruppe rikinger.


Ute med gjestene på nye Limassol Marina.


Det yrer av liv om kvelden. Mange båter kommer og ankrer opp.


Når mørket kommer, slås lysene på og det er en magisk stemning.


Selv Limassol's nye stolhet trenger SOS, opplyst og tydelig merket.


Så er juli forbi. Ferie tar til. "Kick-off" for en ny intensiv sesong blir i begynnelsen av september.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar