torsdag 19. september 2013

Under åpen himmel

Damene bestemte på fredag. Mennene måtte være med og passe på. Damene skulle absolutt sove ute ei natt. Det kunne jo komme både mennesker, krypdyr og slanger som var farlige. Plassen skulle være på en topp utenfor byen. Halvannen time å gå med sovepose og liggeunderlag, nattmat og frokost. Stearinlys, gasskoker og vann var også viktig. Turen opp i solnedgangen var svett og varm for oss to par.
Men natten ble som en drøm. Flott temperatur, vindstille, en klar halvmåne og masse stjerner som gjorde oss helt betatte. Under oss lå Limassol og lyste opp til oss. Vi sov noen timer, men vi måtte være våkne når solen steg opp av havet.

På vei opp til 700 m.o.h.

Solen går ned bak fjellene litt over sju.

Campen med god utsikt over byen.

Soloppgang i det fjerne. En ildkule rett opp av havet.

Etter frokost er det tid for å gå "heim".

Det er viktig å gjøre noe spesielt og helt annet i blant for å kunne koble av. Neste utenatt blir på ei strand med bølgeskvulp og kanskje ei havskilpadde. Før den tid er det mye som skal skje med besøk, reiser og nye medarbeidere skal på plass.

Denne uka har norske og svenske turister lagt turen innom oss og fått omvisning og informasjon. "Dette ble høydepunktet på ferien" fikk vi kommentar på etterpå. Vi leste bl.a. opp noen av tilbakemeldingene som har kommet de siste dagene. Da blir alt mer levende og forståelig hva TV, radio og internett kan brukes til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar