mandag 13. januar 2014

Weekend

Første hele uka i året, ble avsluttet med en weekend med fullt program. Dvs sosiale sammenkomster som følge av jobben vi er engasjert i og menighetsfellesskapet vi tar del i.
Fredag inviterte en av deltakerne i cellegruppa til middag på kvelden. De fleste kom og vi hadde en flott kveld. 17 stk nøt kypriotisk mat og et godt fellesskap. Det spesielle er at vi er en mix av nasjonaliteter som Libanon, Sør-Afrika, Tyskland, Australia, Sverige, India, Kypros, Costa Rica, USA og Norge. Vi lærte mange triks av hverandre. Et flott fellesskap med mye latter.





 
Store og små er engasjert fredagskveld.


Lørdag ble vi bedt ut om kvelden på en lokal restaurant med meny "Meze", en rett med 20 små smaker. Før det ville ekteparet fra India være med til fjells. Så det ble en 6 timers tur. En utfordring for de som ikke er vant til å gå utenfor vei eller fortau. Men det gikk med god tålmodighet og innstilling på å lære.

Noen av oss til fjells lørdag.


Søndag var vi to par som var bedt på lunsj i Nicosia til et egyptisk ektepar. Før det deltok vi på en gudstjeneste i nærheten. Der fikk vi høre tale fra en messiansk jøde.

Mange på Kypros har det greske flagget vaiende. Båndene er sterke mellom landene.

Nå ventes besøk fra England. I kommende uke skal det foretas oppgradering i et av våre system for oppfølging. Alltid noe nytt som må til.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar