fredag 28. januar 2011

Snø og idiot.

Ingen kan vel unnvære å registrere hva som skjer i Nord-Afrika og Midt-Østen. I Tunisia starter en "revolusjon" som vi ennå ikke ser utfallet av. Dette sprer seg bl.a. til Egypt, Jemen, Algeria og Jordan. Andre stater vil nok også merke smitte-effekten av protestene.
Daglig får vi kommentarer og bekymringsmeldinger fra lyttere og seere. For planlagte besøk og reiser må sikkerheten vurderes.

Vinteren er kommet på fjellet her nede. Vi tok turen på søndag. Det ligger 30 -40 cm snø når 1800 moh passeres. Lørdag slo jeg plenen for første gang i år. Søndag kjørte famililer og busslaster med folk, opp på toppen for å leke og gå på ski. De var kledd som om det var 10-15 minusgrader, mens det i virkeligheten var 2-3 plussgrader. Ungene bygde snømenn, skled utfor bakkene på akebrett. Nesten som en påskestemning.
Se webcam :

 Når så mange skal parkere langs vei og parkeringsplasser, blir det trangt. En bilist satte bilen rett foran to andre. Sjåføren var ute i vinterlandskapet, da de som stod parkert innelåst, ville avsted igjen. Men det gikk ikke. Så skrev de denne lappen og hang på ruta, "You are totally idiot". Sikkert ikke hyggelig for den som fant lappen og hadde fått sin dom. Men man skal jo bruke litt vett når bilen settes ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar