fredag 1. juli 2011

Sommeren kommer..

Nå går det mot ferietid. Kontoret vårt blir betjent hele sommeren, men det er jo selvsagt preget av ferietid og redusert bemanning. Kick-off for høsten skjer i begynnelsen av september. Da skal 3 nye medarbeidere være på plass. 2 stk avsluttet sitt engasjement nå i juli og drog tilbake til Sverige.
Denne uka har vi fått mye respons fra den arabiske halvøy. Internett gir folk muligheter til å følge med ute i verden og dermed kan de finne svar på mange av de spørsmål de har og som deres land og kultur ikke tillater blir diskutert. En SMS kom med budskap om takk for programmene fordi de har gitt nytt mot og hindret plan om selvmord.
Så har vi som nevnt sist hatt gleden av å ha besøk fra Norge. De har fått treffe mange av våre kontakter og fått med seg god informasjon.
                                                                                                                                                              Vi har delt en flott helg sammen på tur. Både bading og fjelltur har det blitt. Kypros er mye natur. Troodos fjellområde er flott. Som ofte nevnt i vår blogg, vi må ut å gå. Det er likså en del av livet vårt.
Vi hadde lunsj i en lite landsby. Kypriotisk mat smaker som regel veldig godt.

Sammen med våre besøkende fikk vi være med på samtaler om forfølgelser som pågår. Det er i enkelte land verre enn på mange år. Dette er en kamp som gjelder oss alle, ikke bare de som utsettes for denne urettferdighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar