søndag 6. mars 2011

Snøsmeltingen i gang....

Det er alltid spennende når en ny vår kommer i Norge. Snøen skal vekk. Markene og trærne skal igjen bli grønne. Slik er det jammen her også. Snøen smelter på Troodos-fjellet, vann samler seg i dammene, fuglene synger, temperaturen stiger, trær får nye blader. Se på disse bilder. Dagtemperaturen er nå rundt 20 grader. De første har allerde badet i år...

Vakker blomst i hagen. 
 
Kirsebærene blomstrer

Vill "Paul i øye"

Smeltevann fra fjellet.

Vakker gammel bro
 Vil man bry seg om andre, blir man ikke arbeidsledig. Denne uka fikk vi et stekt opprop om å være med på å gi hjelp til sigøynere. En av våre partnere vil hjelpe en folkegruppe som ingen vil ha. Sigøynerne er oftes statsløse, har få eller ingen rettigheter og blir sett ned på av "alle". Mange av dem lever under uverdige forhold. Men de er jo like mye verd som andre. Vi skal reise ut og treffe dem som vil hjelpe og få høre mer.

Jeg fikk en mail denne uka med spørsmål fra en tidligere medstudent. Han lurte på hva jeg gjorde på Kypros. "Graver du etter gull ?".  Jeg svarte "ja" til det, men gullet er i mennesker. Det fins ingen høyere verdier her på jord, enn et menneske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar