onsdag 30. mars 2011

Bil og hund.

Det er mange flotte biler her. Noen sier kypriotene er så glad i bilene sine at de gjerne kunne hatt dem på soverommet. De er billige i innkjøp i forhold til det vi kjenner. Mercedez er hverdagskost, som folkevogna var i Norge før. De fleste biler har en del bulker fordi det er en del småkrasj som skjer.
Det fins ikke parkeringsplasser nok og derfor tas fortauet i bruk. Vi som går, må ut i veien og gå slalom mellom biler og trær.
Helt parkert på fortauet og tett i tett.

Det tutes mye. Er vi litt for sent i gang når lyset er grønt i krysset, så er det balauba. Og vi må være oppmerksome og alltid ha øyekontakt med de andre bilene hvis vi vil ut av et kryss som ikke er lysregulert.
Det er mye gummi og felger samt lydpotter som får gjennomgå når det ene hjulet skal opp på fortauet.
Bilskilt er det også mange varianter av. DAY 91 eller en annen KU1000 etc er eksempler.

 












Vi fikk nylig en e-mail fra en lytter til web-radioen vår som skrev at på hans arbeidsplass lyttet de til sendingene. Det gav dem inspirasjon til et ellers kjedelig arbeid og alle kollegaene likte å høre. Så det kom et stort takk. Denne hilsen var helt spesiell og ulikt alt annet. Ansvarlig for radioen syntes dette var oppmuntrende.

En far fortalte meg at barna hans øsnket seg hund. De ba både Gud og foreldre om en svart, liten hund og helst to. En dag i denne uka kom en telefon fra en mann som ville gi bort valper. Svart var fargen og han hadde to hvis de ville ha begge. Barna ble lykkelige mens far og mor så for seg alt arbeidet. Men dyr kan være viktig for barn og vel verd å satse på. Hunden er menneskets beste venn, sies det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar